top of page
havinaheal-6.jpg

Äänimaljarentoutus

Kehon ja mielen syvärentouttava tauko, joka palauttaa ja vahvistaa resilienssiä

Ääni ja värähtely vaikuttavat palauttavasti ja resilienssiä vahvistavasti

Jatkuvasti muuttuvassa ja epävarmassa maailman tilanteessa tasapainon, riittävyyden ja resilienssin ruokkiminen on terveen ja hyvinvoivan elämän tärkeimpiä ehtoja.

 

Äänimaljarentoutus on kokonaisvaltaisesti vaikuttava hyvinvointia ja terveyttä tukeva kokemus, jossa hermosto ja lihakset rentoutuvat, stressitasot ja verenpaine laskevat, aivojen palautuminen käynnistyy, tietoisuus lisääntyy, vatsa- ja suolisto rentoutuvat, aineenvaihdunta tehostuu sekä syvärentoutuksen kautta virkeys- ja energiataso lisääntyvät.

Äänimaljarentoutuksen vaikutukset säilyvät kehossa useita päiviä tukien rasituksista palautumista.

Äänimaljarentoutus on kokonaisvaltainen kokemus, joka vahvistaa tehokkaasti tasapainoa, palautumista
ja resilienssiä. 

Peter Hess äänimaljarentoutus on vastuullinen ja turvallinen kokemus

Äänimaljarentoutuksessa noudattamassani Peter Hess -ää­ni­ren­tou­tus­me­to­dis­sa keskitytään terveyden, elinvoiman ja hyvinvoinnin vahvistamiseen. Keskeisintä metodissa on vastuullisuus ja rentoutujan turvallinen, hyvinvointia tukeva ja edistävä kokemus, joka mahdollistaa lukemattomat terveyttä ja hyvinvointia tukevat tulokset.

 

Syvärentoutumisen kautta keho ottaa vastaan äänen ja värähtelyiden hyvää tekevän vaikutuksen ja kokemus on kehoa ja mieltä tasapainottava sekä resilienssiä vahvistava.

18110012737303280.jpg

Äänen väreet aktivoivat parasympaattisen hermoston

Äänimaljarentoutus on kokonaisvaltainen kokemus, jossa huomion kohteena ovat sekä keho että mieli.

 

Äänimaljan värähtelyn vaikutusta kehoon voisi kuvata mielikuvalla tyynestä veden pinnasta, johon tiputetaan kivi. Rikkoessaan veden pinnan, kivi muodostaa pinnalle renkaita, jotka lähtevät leviämään yhä pidemmälle ja pidemmälle vettä pitkin.

Äänimaljan ääni ja värähtely saavat kehossa aikaan saman efektin, jossa värähtely leviää kehon nesteisiin ja aina lihaksiin, kudoksiin ja pienenpieniin soluihin asti - rentouttaen, aktivoiden ja eheyttäen koko kehoa.

Äänten ja väreiden vaikutukset saavat mielessä ja aivoissa aikaan positiivisen "tilttitilan", tyhjän hetken, jolloin mielen on helpompi päästää irti luuppaavista ajatuksista ja kehon päästää irti jännityksistä.

Tällainen syvärentouttava kokemus aktivoi tehokkaasti parasympaattisen hermoston, ns. lepohermoton, jossa kehon ja mielen palautuminen ja eheytyminen tapahtuvat. Tällainen aito palautuminen on nykyajan muuttuvassa maailmantilanteessa ja tietotulvassa monelle harvinaista .

Rentouttavista ja palauttavista kokemuksista ovat raportoineet asiakkaideni älykellot ja sormukset, jotka ilmoittavat jopa minuuttimääräisesti palautumisajan, joka on lähes minuutilleen äänimaljarentoutuksen kesto.

Havinassa äänimaljarentoutuksessa pääsee nauttimaan sunnuntain ryhmätunneilla, erikseen varatuissa yksityistilaisuuksissa tai ajasta ja paikasta riippumatta näppärässä verkkopalvelussa.

“Suosittelen tätä kaikille ystävilleni stressin lievittäjäksi ja kiireisten ruuhkavuosien helpottajaksi. Kiitos, että tarjoat palvelun myös netin kautta!

LILJA

“Olin hoidon jälkeen monta päivää energinen ja nukuin hyvin. Olo oli myös levollinen, tasapainoinen. Hoito oli kaikin puolin positiivinen kokemus. Kiitos tuhannesti."
"Kokemus oli yllättävän voimakas: Tunsin värähtelyn kehossani koko loppupäivän ja illalla nukkumaan mennessä tunne voimistui. Mulla oli myös koko loppupäivän sellainen raukean rentoutunut olo. Vähän samanlainen fiilis kuin saunan jälkeen: Vähän väsyttää ja kaikki lihakset ovat rentoina."
“Kiitos vielä ää­ni­mal­ja­ren­tou­tuk­ses­ta! Tunnelma oli täydellinen. Mieli sekä keho rentoutuivat heti.  Jälkeenpäin olo oli super raukea. Siitä viesti myös Oura-sormukseen kirjautunut lepohetki, joka ei todella ole mulle kovin tavanomaista””
“Susanna loi lempeällä läsnäolollaan turvallisen tyynen tilan, jossa oli helppoa rentoutua. Hän johdatteli lempeästi vähitellen syvemmälle rentoutukseen, jolloin sain itsekin rauhassa vähitellen karistaa työkiireet ja muut murheet mielestä."
“Äänimaljarentoutus oli mielenkiintoinen ja rentouttava kokemus. Tunsin oloni pirteämmäksi seuraavana päivänä. Tulen ehdottomasti uudelleen."
“Värähtely tuntui syvältä ja hyvältä, minusta parhaalta tuntui jalkojen ”hoito”.  Kiitos tasapainoisesta ja rentouttavasta hetkestä Susanna! ps. teki niin hyvää päivän aineenvaihdunnalle"”
bottom of page