top of page

Havinassa ei suoriteta,
vaan eletään mielenrauhasta käsin

Havina syntyi vahvasta tahdosta auttaa kaltaisiani suorittajia ja perfektionisteja pääsemään eroon jatkuvasta suorittamisesta, kiireestä ja stressistä.

 

Havinan missio on auttaa kiireisiä, suorittamiseen uupuneita naisia saavuttamaan pysyvä mielenrauha ja aito palautuminen, jotta he voisivat hellittää suorittamisesta ja alkaa elämään mielenrauhasta käsin. 

Susanna / Havina
susanna at havinaheal.fi

Susanna Havina H.jpg

Vuosikausien pahoinvointi sai heräämään kivun kautta

Elin vuosikausia suorittaen usean roolin välillä: perheen hyvinvoinnista huolehtivana äitinä , tiukoista tavoitteista ja tiimin loistosta vastaavana esihenkilönä.

Mitä tahansa teinkään, tunsin aina riipivää riittämättömyyttä ja syyllisyyttä, ja lopulta yhä voimakkaampia stressin oireita ja ahdistusta.

 

Kärsin vuosikaudet stressin oireista kuten:
 

  • vastustuskyvyn heikkenemisestä, jatkuvista sairasteluista

  • unen häiriöistä, nukahtamishaasteista sekä yöheräilystä ja -ahdistuksesta

  • keskittymishaasteista, muistin häiriöistä, uupumuksesta ja ärtymyksestä

  • lihasten jäykkyydestä, niska-hartiasäryistä ja lantion alueen jumeista

  • suoliston oireista ja ruoka-aineyliherkkyyksistä, jolloin lopulta en pystynyt syömään mitään ilman voimakasta kipua ja muita vatsan oireita 

  • paniikkikohtauksista, jotka ilmenivät ensin sosiaalisissa tilanteissa, kuten kokouksissa, työmatkoilla, esiintymisissä - ja pahimmillaan jopa perheen lomamatkoilla - häiriten normaalia arkea

  • heikosta itsetunnosta ja jatkuvasta epävarmuudesta

  • ja jopa ajoittaisista työkyvyttömyydestä ollessani stressin oireiden kourissa

Reading Books

VIHDOIN TAJUSIN MISTÄ KAIKKI JOHTUU

Hain toki apua, ja sainkin paljon helpotusta vaihtoehtoisista hoidoista, kuten vyöhyketerapiasta, homeopatiasta, meditaatiosta ja yinjoogasta. Helpotus kesti kuitenkin aina vain hetken aikaa, ja lopulta ajauduin takaisin lähtöpisteeseen.

 

Vasta vuosien riutumisen jälkeen ymmärsin, että parantuminen on kiinni minusta itsestäni. Tavastani reagoida tilanteisiin, ihmisiin ja haasteisiin. Mielenrauhan olisi löydyttävä minusta itsestäni. Kukaan muu ei siinä voisi auttaa. 

"Muutos ei ollut helppo, mutta muuta keinoa ei ollut. Onneksi tiesin mitä haluan: pysyvään mielenrauhaan, jota kukaan ei koskaan saisi otettua minulta pois."

Viimeisen kerran romahduttuani totaalisesti, jäin hetkeksi aikaa työttömäksi ja annoin itselleni luvan päästää lopullisesti irti suorittamisesta ja aloin kuuntelemaan kehoni merkkejä.

 

SUORITTAMISEN JA STRESSAAMISEN TAUSTALLA HAITALLISET TOIMINTAMALLIT
 

Pysähdyttyäni aloin huomaamaan elämässäni haitallisia, toistuvia ajatus- ja toimintamalleja. Niihin ei auttanut irtiotto, mielen harjoitukset, hieronnat tai edes työpaikan vaihtaminen, vaan samat ongelmat tuntuivat seuraavan aina perässäni. 

Aloitin työstämään haastettani kuuntelemalla mielen harjoituksia muutaman minuutin päivässä. Annoin itselleni luvan päästää irti kaikesta suorittamista, ja WAU, tuloksia alkoikin ilmenemään nopeasti!

 

Jatkoin harjoittelua ja viilasin harjoituksista itselleni sopivia. Lopulta pääsin irti tarpeesta suorittaa, saavuttaa ja stressata - tämän uudenlaisen, täysin suoritusvapaan metodini avulla.

"Miten voikin olla näin helppoa päästä irti vuosien aikaisesta paineesta ja stressistä vain kuuntelemalla harjoituksia?"

Mobile Phone

Muutos lähtee
SINUSTA

Susanna S Havina.jpg

Kokemus lisää ymmärrystä ongelmasta

Toivuttuani henkisesti ja fyysisesti stressin aiheuttamista jäljistä, otin tavoitteekseni varmistaa, että kaltaiseni uupuneet suorittajat saavat parhaan tuen saadakseen pysyvän mielenrauhan takaisin elämäänsä.

 

Haluan näyttää esimerkilläni, että nopeat ja pysyvät tulokset eivät synny suorittamisen tai teorian avulla - vaan harjoittamalla systemaattisesti yksinkertaista ja helppoa metodia, joka on testattu toimivaksi uudessa valmennuksessani.

Tukena työssäni hyödynnän yli 10 vuoden kokemusta pienten ja keskisuurten yritysten markkinointiviestintä- ja verkkoliiketoimintatiimien haastavista muutosjohtamis- ja esihenkilötehtävistä.

Olen nähnyt läheltä millaisia ongelmia tulostavoitteinen, luovuutta vaativa työ aiheuttaa. Loputon tehtävälista, tiukat tavoitteet ja vastuu, sekä jatkuva luovuuden ja innovoinnin tarve luovat vaarallisen suotuisan tilan uupumiselle.


Kokemukseni erilaisista palautumisen metodeista, mm. Peter Hess -äänimaljarentoutuksesta, yinjoogasta, NLP:stä (neuro-linguistic programming), mielen harjoittamisesta, kuten meditaatiosta ja hypnoosista, tukevat tavoitteellista etenemistä kokonaisvaltaista hyvinvointia edistäviin, pysyviin tuloksiin.

Verkoistuidun mielelläni kanssasi, joten laitathan kontaktipyynnön Linkedinissä tai tule seuraamaan Havinaa Instagramissa ja Facebookissa.


Tilaamalla Havinan uutiskirjeen saat rentouttavia ja palautumista tukevia harjoituksia ja tarjouksia suoraan sähköpostiisi!

 

Kuulen mielelläni sinun tilanteesta ja autan saamaan selkeyden tilanteeseesi, jotta pääset etenemään kohti tavoitteitasi!

Cup of Coffee
bottom of page