top of page

Suoritusvapaa

uuden ajan palautumisvalmennus, joka muuttaa elämäsi 2 kuukaudessa

Tarjoamme suorittamiseen uupuneille naisille testatut tulokset suoritusvapaaseen elämään ja pysyvään mielenrauhaan, vain 2 kuukaudessa.

Valmennus on kuin tehty sinulle, jos

 • arkesi on suorituskeskeistä, ja päiväsi täyttyvät loputtomasta määrästä suorittamista, sekä töissä että kotona

 • tunnet jatkuvaa riittämättömyyttä, ja sinun on haastava keskittyä olennaiseen ja nauttia hetkestä

 • olet kokeillut keinoja haitallisesta suorittamisesta irti pääsemiseen, muttet ole onnistunut saamaan kestäviä tuloksia

 • haluat päästä tuloksiin nopeasti ja pysyvästi

 • haluat matkallesi kokeneen tuen, joka varmistaa pääsysi maaliin varmasti ja vaivattomasti

Olen paininut samojen haasteiden kanssa - ja päässyt niistä eroon yksinkertaisella, täysin uuden ajan palautumismetodilla, josta myös asiakkaani ovat saaneet elämää mullistavia tuloksia.

Jos sinäkin haluat päästä eroon haitallisesta suorittamisesta, varaa aika Suoritusvapaaseen sparripuheluun, jossa autan löytämään selkeyden tilanteeseesi ja askeleet kohti pysyvää mielenrauhaa.

Suoritusvapaa 02.png
Meditation

Uuden ajan palautuminen katkaisee haitallisen suorittamisen

1. Onko arkesi loputonta suorittamista? 

Arkesi tuntuu loputtomalta suorittamisen luupilta täynnä to-do-listoja ja aikataulutettuja päiviä, kotona ja töissä - ja silti jotain jää tekemättä

> Autamme pääsemään irti suorittamisesta

Autamme sinua pääsemään pysyvästi eroon ajatusmalleista jotka aiheuttavat haitallista suorittamista ja pian koet suorituskeskeisen ja kiireisen arjen aivan uudessa valossa

2. Käytkö jatkuvilla ylikierroksilla ja nukut huonosti?

Käyt ylikierroksilla aamusta iltaan, stressitasosi ovat pilvissä, ja sinun on vaikea keskittyä ja rentoutua. Myös levollisen ja aidosti palauttavan unen saaminen on haastavaa ja heräilet yöllä tai sinulla on nukahtamisen haasteita

> Meidän kanssa opit uudenlaisen tavan palautua 

Opit uudenlaisen tavan rauhoittaa kehoa ja mieltä, jolloin palautumisesi käynnistyy jo päivän aikana, fokuksesi kasvaa ja nukahdat vaivattomammin, ja saat levolliset, aidosti palauttavat yöunet. Virkeistä aamuista tulee uusi osa arkeasi. 

3. Huomaatko oman hyvinvointisikin jo kärsivän suorittamisesta?

Suoritat arkea, pääset tavoiteisiin ja vastaat muiden ihmisten tarpeisiin , mutta olet unohtanut oman hyvinvointisi ja nyt jopa terveytesi on jäämässä suorittamisen jalkoihin. Ymmärrät, ettei sinulla ole enää varaa olla huomioimatta itseäsi ja haluat sitoutua unelmiesi elämän rakentamiseen!

> Saat avaimet nopeisiin ja pysyviin tuloksiin - ja alat elämään unelmiesi elämää

Alat elämään unelmiesi elämää suoritusvapaana: palaudut aidosti, menestyt arjen kiireistä ja ruuhkavuosista huolimatta, pysyt terveenä ja elinvoimaisena, pääset toteuttamaan itseäsi ja mielenkiinnon kohteitasi - ja vältät burnoutin. Olet suunnannäyttäjä täysin uudenlaisen, yksinkertaisen ja aidon palautumisen sekä pysyvästi stressitömän elämän aallonharjalla!

Suoritusvapaa.png

Harjoittelu on helppoa ja vaivatonta

Tuloksia vain 15 min. harjoittelulla 

Voitko uskoa, että lukuisten asiakkaidemme testaaman metodin avulla saat nopeita ja kestäviä tuloksia ILMAN SUORITTAMISTA?

 

Kaikki tämä tapahtuu kuunneltavien harjoitusten avulla, joihin tarvitset vain 15 minuuttia päivässä.

Varaa aika Suorittusvapaaseen sparripuheluun, niin kerron, miten pääset ottamaan ensimmäiset askeleet jo viikon kuluessa

Elämäsi muutos voi alkaa jo tänään

Miltä elämäsi tuntuisi, jos…

 

 • pääsisit eroon haitallisesta suorittamisesta ja riittämättömyydestä, jotka heikentävät elämäsi laatua

 • saisit pysyvän mielenrauhan ja voisit elää elämääsi ilman jatkuvaa stressitilaa

 • palautuisit terveyttäsi edistävästi, tiukoista aikatauluista ja ruuhkavuosien haasteista huolimatta

 • heräisit aamuisin virkeänä uuteen päivään

 • loistaisit työssäsi hyvinvoivana ja energisenä

 • menisit illalla nukkumaan levollisena tietäen, että saat juuri oikean määrän palauttavaa unta

 • pääsisit nauttimaan elämästäsi ja toteuttamaan itseäsi vapaana suorittamisesta ja stressistä

 

Aloita jo tänään varaamalla meille yhteinen sparripuhelu, jossa autan sinua löytämään selkeyden tilanteeseesi ja varmat askeleet kohti mielenrauhaa ja tasapainoa.

Susanna Havina H.jpg

Suoritusvapaa-metodi tarjoaa

100% SUOSITELUN

Valmennuksen käyneet ex-suorittajat -ja perfektionistit saivat ensimmäisistä viikoista lähtien helpotuksen stressin oireisiin sekä riittämättömyyden tuntemuksiin. Huikeat 100% asiakkaistamme suosittelee valmennusta.

2

NOPEAT TULOKSET

Säännöllinen, tehokas ja nopeita tuloksia tuova harjoittelu vaatii sitoutumistasi 15 minuuttia päivässä. Saat päiväkohtaisen ohjelman ja helpot kuunneltavat harjoitukset. Ei opiskelua, ei pänttäämistä, ei kirjoittamista -  vain kúuntelua vaativat harjoitukset.

3

PYSYVÄN MUUTOKSEN

Saat henkilökohtaisen tuen koko valmennuksen ajaksi. Ymmärrän kokemukseni ansiosta tilanteesi, ja tuen sen verran kuin tarvitset saavuttaaksesi loistavat tulokset! Sitoutuessasi valmennukseen 2kk ajaksi, saat tuloksia, jotka säilyvät koko elämäsi ajan. 

1

01

PYSÄHTYMINEN JA LÄSNÄOLO
Ensimmäiseksi luomme pohjan suoritusvapaaseen, läsnäolevaan ja tasapainoiseen arkeen, joka mahdollistaa pysyvän mielenrauhan sekä työssä että kotona.

02

IRTI HAITALLISESTA SUORITTAMISESTA JA STRESSISTÄ

Seuraavaksi katkaisemme joskus jopa tiedostamattomissa olevat haitalliset ajatus- ja toimintamallit, jolloin pääset lopullisesti eroon haitallisesta suorittamisesta ja riittämättömyyden tuntemuksista, jotka heikentävät elämäsi laatua.

03

STRESSIN PURKAMINEN
Kolmannessa jaksossa puretaan kehon ja mielen stressitilaa, jolloin palaudut aidosti ja hyvinvointia edistävästi jo päivällä. Palautumisen tehostaminen mahdollistaa myös entistä palauttavammat ja laadukkaammat yöunet.

Uuden ajan palautumisen viitekehys pohjautuu 3 askeleeseen

Aloita nyt
 

Ota ensimmäinen askel omalla suoritusvapaalla polulla ja varaa aika veloituksettomaan puheluun, jossa autan sinua löytämään selkeyden tilanteeseesi ja seuraavat askeleet kohti pysyvää mielenrauhaa ja tasapainoa.

Kiireestä kukoistukseen 02.png

Pääsin tavoitteeseeni

"Päällimmäisenä mielessäni on, että pääsin kaikkiin kolmeen tavoitteeseeni eli kyllä tärkeimmät ovat palautumisen parantuminen ja myös sen salliminen itselle, riittämättömyyden tunteen selkä vähentyminen sekä omassa voimassa läsnäolon taidon huima kehittyminen. Kiitos sinä rautainen ammattilainen ❤️"

Work on laptop
Work on laptop

Suositteluaste 100%

Lanseerasimme valmennuksen syksyllä 2022 ja kaikki tähänastiset tulokset ovat olleet huikeita jo ensimmäisistä viikoista lähtien!

Kaikki tähä päivään mennessä valmennuksen käyneet ovat saavuttaneet kaikki tavoitteensa valmennuksen aikana ja valmennuksen suositteluaste on huikeat 100%.

"Pääsin irti täydellisyyden tavoittelusta. Nyt vasta näen ja uskon, että olen täydellinen juuri tällaisena.”

Hanna 2023

"Pääsin kaikkiin kolmeen tavoitteeseeni eli kyllä tärkeimmät ovat palautumisen parantuminen ja myös sen salliminen itselle, riittämättömyyden tunteen sekä vähentyminen sekä omassa voimassa läsnäolon taidon huima kehittyminen. Kiitos sinä rautainen ammattilainen ❤️"

 

Sirpa 2022

“Ymmärsin valmennuksen avulla, kuinka suuri rooli omilla ajatuksilla on. Nyt olen kirjaimellisesti oman elämäni rouva, ja pystyn mihin vaan."

Niina 2022

“Susannan ammattitaito ja vankka kokemus osallistujien kokemusta vastaavista tilanteista mahdollistavat hedelmällisen vertaistuen ja "peilin". Tunsin olevani koko matkan luotettavissa käsissä. Valmennus on niin paljon kuin pelkät harjoitteet!"

Ella 2022

"Johtamalla itseäni itsevarmuudesta ja riittävyydestä käsin, huomaan huokuvani samaa myös tiimiläisilleni ja tulokset ovat olleet positiivisesti yllättäviä.”

Senja 2022

"Päästin irti mun pään sisällä asuvasta tuomitsijasta ja tunnen ekaa kertaa elämässäni että olen hyvä ja riittävä.”

Milla 2022

"Ymmärsin, että omilla ajatuksilla on OIKEASTI näin iso merkitys. Ja että voin itse auttaa itseäni parhaiten. Ja nyt olla läsnä elämäni tärkeille asoille ja henkilöille.”

Tarja 2022

" Paniikkikohtauksista ylipääseminen, voimien lisääntyminen, itseensä uskominen sekä itseni aliarvioimisesta, riittämättömyydestä

 irtipääseminen”

Tarja 2022

"Aivan ihana kokemus ja pelastit mut suosta, tämä loi niin paljon uskoa ja antoi voimia uuteen elämään. Kiitos!”

Sirpa 2022

Lue lisää Havinan tarinasta

Oma taustani juontaa juurensa haitalliseen suorittamiseen. Lue lisää mistä syntyi Havinan missio auttaa suorittamiseen uupuneita naisia loistamaan omana itsenään, mielenrauhasta käsin.

bottom of page