top of page
Kiireestä kukoistukseen 04.png

IRTI MUUTOKSEN AIHEUTTAMASTA STRESSISTÄ

CHANGE ACCLELERATOR

100 % SUOSITELTU, AIKATAULUTEHOKAS METODI TIIMEILLE

Ota kaikki hyvä irti muutoksesta

Epävarmuus, tyytymättömyys, motivaation lasku ja stressi ovat kasvavia uhkia, joita organisaatiot kohtaavat muutosten keskellä.

 

Johtaessani 10 vuoden ajan eri kokoisia markkinoinnin ja verkkoliiketoiminnan tiimejä näin läheltä, miten jatkuvan muutoksen aiheuttamat epävarmuus ja kuormitus alkavat muodostua esteeksi kannattavallle liiketoiminnalle.

 

Tähän haasteeseen kehitin uudenlaisen valmennusohjelman, joka auttaa organisaatioita ehkäisemään muutoksesta johtuvia negatiivisia vaikutuksia ja varmistamaan työntekijöiden hyvinvoinnin, pysyvyyden ja tuottavuuden  - ja ottamaan kaiken hyvän irti muutoksesta.

Susanna mentorisi.jpeg

Change Accelerator tukee hyvinvoinnin tavoitteitanne muutoksesta huolimatta

Havinan Change Accelerator -valmennus auttaa organisaatioita tehostamaan omia hyvinvoinnin strategiaa ja tavoitteita - ja pysymään kilpailukykyisenä jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä tarjoamalla työntekijöille tarvittavat taidot ja resurssit muutoksen aiheuttaman epävarmuuden hallintaan.

Change Accelerator -valmennus 
 

  1. auttaa tehostaamaan organisaation kestävän kasvun strategiaa ja tavoitteita 

  2. ehkäisee jatkuvan muutoksen aiheuttamia negatiivisia vaikutuksia, kuten epävarmuutta, tyytymättömyyttä, sekä kuormituksen, kiireen ja stressin tuntemuksia

  3. tukee kilpailukykyä tarjoamalla tiimille tarvittavan mindsetin, taidot ja resurssit muutoksen aiheuttaman stressin hallintaan

  4. tarjoaa 100 % suositellun, aikataulutehokkaan metodin, joka vaatii vain 15 minuutin päivittäisen sitoutumisen

 

 

Selvitä tarpeenne lyhyellä kyselyllä
 

Kuulostaako tämä juuri siltä mitä teidän organisaatio tarvitsee?

 

Voit selvittää tämänhetkisen tilanteenne ja tarpeenne tuelle, täyttämällä alla oleva kysely niin, teemme teille ehdotuksen etenemiseen.

Kyselyyn vastaaminen vie noin 1 min. verran

Colleagues in Hallway
Kiireestä kukoistukseen 05.png

Uudenlainen metodi tuo TODISTETUSTI tuloksia 

Change Accelerator -valmennus perustuu testattuun muutoksenhallintametodiin, yksilövalmennukseen ja henkilökohtaiseen tukeen. 

 

Pilottiryhmämme syksyllä 2022 saamat tulokset palautumisen, itsevarmuuden ja resilienssin vahvistamisen suhteen olivat merkityksellisiä.

 

Jo ensimmäisen viikon aikana saimme asiakkaillemme tuloksia stressin oireiden lievittymiseen sekä aitoon palautumiseen ja omien voimavarojen kasvattamiseen.
 

Kaikki valmennuksen käyneistä asiakkaistamme saavuttivat tavoitteensa pilottiryhmän aikana ja valmennuksen suositteluaste on 100%.

Nyt mahdollistamme myös tiimeille nopeita tuloksia tuottavuuteen ja työhyvinvointiin sekä pitkällä aikavälillä merkityksellisiä tuloksia koko liiketoiminnan menestykselle.

Suoritusvapaa.png

Helposti arkeen integoitava harjoittelu tuo nopeita ja pysyviä tuloksia 

Tällaista ei ole ennen nähty palautumisen rintamalla

 

Yksinkertainen ja helppo metodimme tuo testatusti tuloksia palautumisen ja resilienssin vahvistamiseen, vain kuuntelua vaativilla harjoituksilla, 15 min. päivässä, 10 viikon ajan.

Tuon nyt ensimmäistä kertaa työtiimien käyttöön uudenlaisen menetelmän, jolla jatkuvan muutoksen uuvuttamat tiimit selättävät stressin pysyvästi.

 

Tällä tehokkaalla menetelmällä autamme tiimejä vapautumaan muutoksen aiheuttamasta stressistä helpolla, kiireiseen arkeen solahtavalla tavalla, jotta pääsette huipputuloksiin nyt ja jatkossa.

Havina Heal kiireestä.png

Pitkittynyt stressi voi johtaa luovuuden ja innovoinnin pysähtymiseen, jolloin koko yrityksen menestys joutuu vaakalaudalle

Työperäiseen stressiin vaikuttavat usein työpaikan pitkittyneet haastetilanteet, kuten työn määrä, kasvavat tavoitteet ja luovuuden paineet. Kun vaatimustaso ylittää toistuvasti yksilön voimavarat, on seurauksena ylikuormittuminen ja siitä seuraavat oireet sekä yksilön että työyhteisön tasoilla. 

Työntekijän kokema ylikuormitus aiheuttaa mm.  henkistä etääntymistä, kognitiivisen suoriutumisen haasteita, muistihäiriöitä, päätöksentehon haasteita - ja lopulta voimakasta kyvyttömyyttä luovaan ja innovoivaan työskentelyyn. Myös monenlaiset fyysiset ja henkiset stressin oireet kuten toistuvat säryt, suoliston oireet, unen häiriöt ja ahdistuneisuus.

Voimavarojen ja palautumisen puutteesta aiheutuva loppuunpalaminen sekä kykenemättömyys kehittyä ja kehittää yrityksen liiketoimintaa estävät koko yrityksen kannattavan kasvun ja menestyksen.

"Johtamalla itseäni itsevarmuudesta ja riittävyydestä käsin, huomaan huokuvani samaa myös tiimiläisilleni ja tulokset ovat olleet positiivisesti yllättäviä.”

Sara 2022

Valitse valmentajaksi muutosjohtamisen ja tehokkaan palautumisen asiantuntija

Yli 10 vuoden kokemus muutosjohtamisesta nopeasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössä ja haastavassa maailmantilanteessa on kasvattanut ymmärrystä menestyksen vaatimuksista ja yksilön tarpeista kukoistavan yrityksen rakentamisessa.

Erityinen vahvuuteni on saada ihmiset uskomaan itseensä ja saavuttamaan unelmansa haastavista tilanteista riippumatta - koska siitähän tässä kaikessa on lopulta kyse - oman tasapainon ja kukoistuksen henkiin puhaltamisesta.

Jätä sivun alareunassa olevalla lomakkeella yhteystietosi, niin jutellaan lisää tavoitteistanne ja milloin haluatte päästä edistämään tiiminne ja liiketoimintanne hyvinvointia.

  • Instagram
  • LinkedIn
  • Facebook
Susanna Havina mentorisi.jpeg
Castren Snellman.png
Gold and Green logo.jpg
Denstal logo.jpg
Yritysasiakkaat, joiden kanssa meillä on ollut kunnia työskennellä
Mehiläinen logo.png
Ping Helsinki.png
Pohjola vakuutus.png
Nordea logo.png
JCDecaux.png
DNA_logo.png

Pyydä tarjous

Havina Heal
Susanna Suomi

susanna at havinaheal.fi

050 584 1252

Jos olet kiinnostunut keskustelemaan lisää tiiminne tarpeista, jätäthän ystävällisesti yhteystietosi, niin palaamme asiaan kahden arkipäivän kuluessa.

Kiitos viestistä, palaamme pian asiaan!

bottom of page