top of page
Kiireestä kukoistukseen 02.png

Sano kyllä luovuudelle, innovatiivisuudelle ja liiketoimintanne menestykselle

Hienoa saada sinut tärkeän asian pariin - tiiminne hyvinvoinnin ja yrityksenne menestyksen varmistamiseksi

Me autamme juuri teidän kaltaisianne tavoitteellisia naistiimejä päästämään irti haitallisesta stressistä, jotta voitte jatkossakin ylläpitää työn laadun ja innovatiivisuuden sekä näin varmistaa yrityksen menestyksen, nyt ja tulevaisuudessa

Tutustu palveluihimme alla, ja laita meille yhteydenottopyyntö niin jutellaan lisää miten voisimme parhaiten auttaa teitä saavuttamaan tavoitteenne.

  • Instagram
  • LinkedIn
  • Facebook
Susanna Havina H.jpg
Kiireestä kukoistukseen 01.png

Resilienssi- ja palautumisvalmennus

Kiireestä kukoitukseen - täyden tuen palautumis- ja resilienssivalmennus kasvuun tähtääville naistiimeille

Tiiminne oppii 9 viikon aikana uudenlaisen tavan palautua ja päästä irti haitallisesta stressistä, jotta he voivat loistaa työssään luovina ja innovatiivisina, ja näin varmistaa yrityksen kasvun ja menestyksen - nyt ja tulevaisuudessa.

Harjoittelu tapahtuu kätevässä mobiilisovelluksessa, ja vie vain 15 minuuttia päivässä, tuoden merkityksellisiä tuloksia jo ensimmäisestä viikosta alkaen.

Resilienssi ja palautumisluennot.jpg

Resilienssi ja palautumistapahtumat

Resilienssi - ja palautumisworkshopit ja luennot 

Tiiminne pääsee syventymään aidon palautumisen maailmaan.  Ymmärryksenne aidon palautumisen tärkeydestä vahvistuu ja omien valintojen merkitys jokapäiväisessä elämässä nousee uuteen valoon.

Saatte pitkäkestoiset eväät uudenlaiseen, suoritusvapaaseen palautumiseen, jonka ansiosta tiiminne pääsee loistamaan työssään luovana ja innovatiivisena, ja näin varmistamaan yrityksen kasvun ja kukoistuksen.

Tapahtuma voidaan toteuttaa yrityksenne omissa tiloissa tai viihtyisällä ja tunnelmallisella pilatesstudiolla Malmilla, osoitteessa Malminraitti 17.

"Johtamalla itseäni itsevarmuudesta ja riittävyydestä käsin, huomaan huokuvani samaa myös tiimiläisilleni ja tulokset ovat olleet positiivisesti yllättäviä.”

Sara 2022

Asiakkaitamme

Ota yhteyttä

Havina Heal
Yritystapahtumat, työhyvinvointi

Malmin raitti 17, Helsinki

050 584 1252

susanna at havinaheal.fi

Jätäthän ystävällisesti yhteystietosi, niin palaamme mahdollisimman pian asiaan.

Kiitos viestistä, palaamme pian asiaan!

Muistoja työhyvinvointipäivistä
2022-2023

bottom of page