top of page
Kiireestä kukoistukseen 04.png

VASTAISKU MASKULIINISELLE PUSKEMISELLE

KIIREESTÄ KUKOISTUKSEEN

Tiimivalmennus tuo pysyvät tulokset luovuuteen ja innovatiivisuuteen

- koko yrityksenne menestyksen tueksi

Kiireestä kukoistukseen 05.png
Havina irti maskuliinista.png

KOHTI KESTÄVÄÄ KUKOISTUSTA

Mitä tapahtuu, kun maskuliini puskeminen ja suorittaminen korvataan feminiinisellä, lempeällä ja sallivalla lähestymistavalla?

Maskuliinisen nykymaailman edellytykset suoriutua kivenkovaa suorittamisenergiaa uhkuvassa businessmaailmassa aiheuttaa ristiriidan kasvavalle tarpeelle: yksilön halulle kokea hyväksyntää, riittävyyttä, itsevarmuutta ja mielenrauhaa. Ja näin loistaa työssään tuottavana, luovana ja energisenä kasvun mahdollistajana.

Uusi aika tarvitsee
uusia keinoja, ja ravistelun irti kankeista, rajoittavista ja toimimattomista toimintamalleista.

Uuden ajan
feminiininen, kasvua ja kukoistusta ruokkiva konsepti avaa täysin uudenlaisen tavan vaikuttaa teräksenharmaata kovuutta huokuvassa maailmassa ja tehdä menestyksekästä liiketoimintaa.

 

Me mahdollistamme yrityksille ja tiimeille menestyksekkään, inhimillisen ja ennen kaikkea kestävän tavan rakentaa kasvua ja kukoistusta.

 

OTA ASKELEET
KIIREESTÄ KUKOISTUKSEEN

Täyden tuen palautumis- ja resilienssivalmennus kasvuun tähtääville naistiimeille, jotka haluavat astua kestävään kukoistukseen

Kun haluatte varmistaa tiiminne ja yritystoimintanne kasvun ja kukoistuksen nyt ja tulevaisuudessa, on valmennuksemme teitä varten.
 
Tiiminne oppii 9 viikon aikana uudenlaisen tavan palautua ja päästä irti haitallisesta stressistä, jotta he voivat loistaa työssään luovina ja innovatiivisina, ja näin varmistaa yrityksen kasvun ja menestyksen - nyt ja tulevaisuudessa.

Harjoittelu tapahtuu kätevässä mobiilisovelluksessa, ja vie vain 15 minuuttia päivässä, tuoden merkityksellisiä tuloksia jo ensimmäisestä viikosta alkaen.
Kun tavoitteenanne on nostaa tiiminne uuden ajan kestävään menestykseen ja vakaaseen kasvuun, varaa aika strategiapuheluun, jossa käymme läpi tarpeenne sekä askeleet etenemiselle.

Kiireestä kukoistukseen 05.png
Havina Heal kiireestä.png

Työuupumus on kasvava haaste tuloksia, luovuutta ja innovointia arvostavissa työyhteisöissä

Pitkittynyt stressi voi johtaa luovuuden ja innovoinnin pysähtymiseen, jolloin koko yrityksen menestys joutuu vaakalaudalle

Työperäiseen stressiin vaikuttavat usein työpaikan pitkittyneet haastetilanteet, kuten työn määrä, kasvavat tavoitteet ja luovuuden paineet. Kun vaatimustaso ylittää toistuvasti yksilön voimavarat, on seurauksena ylikuormittuminen ja siitä seuraavat oireet sekä yksilön että työyhteisön tasoilla. 

Työntekijän kokema ylikuormitus aiheuttaa mm.  henkistä etääntymistä, kognitiivisen suoriutumisen haasteita, muistihäiriöitä, päätöksentehon haasteita - ja lopulta voimakasta kyvyttömyyttä luovaan ja innovoivaan työskentelyyn. Myös monenlaiset fyysiset ja henkiset stressin oireet kuten toistuvat säryt, suoliston oireet, unen häiriöt ja ahdistuneisuus.

Voimavarojen ja palautumisen puutteesta aiheutuva loppuunpalaminen sekä kykenemättömyys kehittyä ja kehittää yrityksen liiketoimintaa estävät koko yrityksen kannattavan kasvun ja menestyksen.

 

Jos tilannetta ei korjata, on koko yrityksen toiminta vaakalaudalla.

Suoritusvapaa.png

Helposti arkeen integoitava harjoittelu tuo nopeita ja pysyviä tuloksia 

Uusi palautumismetodi on ratkaisu stressistä aiheutuvaan uupumukseen

Tällaista ei ole ennen nähty palautumisen ja resilienssin vahvistamisen rintamalla: yksinkertainen ja helppo metodimme tuo testatusti tuloksia palautumisen ja resilienssin vahvistamiseen, vain kuuntelua vaativilla harjoituksilla, 9 viikossa.

 

1. Helposti arkeen integroitava metodimme tehostaa palautumista ja torjuu stressistä aiheutuvaa työuupumusta

2. Vain 15 minuutin päivittäisellä harjoittelulla tiiminne oppii nopeita ja pysyviä tuloksia tuovan tavan irtautua stressin tuntemuksista, rauhoittaa kehoa ja mieltä sekä palautua aidosti, hyvinvointia ja resilienssiä tehostavasti.

3. Tuemme tiimiänne koko matkan ajan ja tuloksena sekä tiiminne että koko yrityksenne hyötyy tuottavuuden, kannattavuuden ja koko liiketoiminnan menestyksen kasvulla - lyhyellä ja pitkällä aikavälillä.

Kiireestä kukoistukseen -metodi noudattaa
3 askelta:

Stressin
poisto

Palautumisen
tehostaminen

Resilienssin
vahvistaminen

Colleagues in Hallway
Looking at Monitor

Metodimme tuo todistetusti tuloksia laatuun, innovointiin ja kasvuun tähtääville 

Testattu metodimme mahdollistaa nopeat ja pysyvät tulokset uudenlaisen palautumisen ja feminiinisen kukoistuksen tukemiseksi - koko liiketoimintanne menestyksen varmistamiseksi.

 

Pilottiryhmämme syksyllä 2023 saamat tulokset palautumisen, itsevarmuuden ja resilienssin vahvistamisen suhteen olivat huomattavia. Jo ensimmäisen viikon aikana saimme asiakkaillemme tuloksia stressin oireiden lievittymiseen sekä aitoon palautumiseen ja omien voimavarojen merkitykselliseen kasvuun.
 

Kaikki valmennuksen käyneistä asiakkaistamme saavuttivat tavoitteensa pilottiryhmän aikana ja valmennuksen suositteluaste on 100%.

Nyt mahdollistamme myös tiimeille nopeita tuloksia tuottavuuteen ja työhyvinvointiin sekä pitkällä aikavälillä merkityksellisiä tuloksia koko liiketoiminnan menestykselle.

Kun tavoitteenanne on nostaa tiiminne uuden ajan kestävään menestykseen ja vakaaseen kasvuun, varaa aika strategiapuheluun, jossa käymme läpi tarpeenne sekä askeleet etenemiselle.

"Johtamalla itseäni itsevarmuudesta ja riittävyydestä käsin, huomaan huokuvani samaa myös tiimiläisilleni ja tulokset ovat olleet positiivisesti yllättäviä.”

Sara 2022

Varmista yrityksesi tärkeimmän voimavaran hyvinvointi ja kukoistus

Me autamme juuri teidän kaltaisianne tavoitteellisia naistiimejä päästämään irti haitallisesta stressistä, jotta voitte jatkossakin ylläpitää työn laadun ja innovatiivisuuden sekä näin varmistaa yrityksen menestyksen, nyt ja tulevaisuudessa

Varaa aika strategiapuheluun tai jätä yhteystietosi, niin jutellaan lisää tavoitteistanne ja milloin haluatte päästä edistämään tiiminne ja liiketoimintanne kukoistusta.

  • Instagram
  • LinkedIn
  • Facebook
Susanna Havina H.jpg

Ota yhteyttä

Havina Heal
Yritystapahtumat 

Malmin raitti 17, Helsinki

050 584 1252

susanna at havinaheal.fi

Jätäthän ystävällisesti yhteystietosi, niin palaamme mahdollisimman pian asiaan.

Kiitos viestistä, palaamme pian asiaan!

bottom of page