top of page
IMG_9272.jpg
Foggy Mountains

Mental Master valmennus

Mental Master tarjoaa usean haastavan roolin välillä tasapainotteleville uraäideille testatut tulokset tasapainoiseen, resilienssiin, kiireettömään, keskittyneeseen ja kukoistavaan elämään, alle 3 kuukaudessa.

Valmennus sopii sinulle, jos

  • työskentelet vaativassa, sinulle mieluisassa työssä

  • huolehdit perheesi hyvinvoinnista ja tarpeista

  • haluaisit pitää parempaa huolta myös itsestäsi
     

ja tunnet jatkuvaa riittämättömyyttä kaikilla elämän osa-alueilla.

 

Olet kokeillut erilaisia keinoja stressistä, riittämättömyydestä ja suorittamisesta irtautumiseen, muttet ole onnistunut saamaan nopeita tai pitkäkestoisia tuloksia.

Minulla on sinulle iloisia uutisia: olen paininut samojen haasteiden kanssa ja päässyt huikeisiin tuloksiin kehittämälläni metodilla.

Tämän saat

Jopa 80% tunsi olonsa riittävämmäksi ensimmäisen viikon jälkeen

Syksyn 2022 pilottivalmennuksen kolmen kuukauden tulokset olivat huikeita. 

Ensimmäisen kuukauden tavoitteena on luoda perusteet läsnäolevaan ja tasapainoiseen arkeen, ja jopa 80% asiakkaistani tunsi olonsa riittävämmäksi, tasapainoisemmaksi ja itsevarmemmaksi jo kahden ensimmäisen viikon aikana.

 

Toisen kuukauden aikana puretaan kehon stressitilaa ja lisätään keskittymiskykyä. Jopa 95% valmennuksen käyneistä kertoi saannensa toisesta jaksosta apua etenkin stressin oireiden lievittymiseen ja fokuksen lisäämiseen.

Kolmannen kuukauden aikana tavoitteena on energiatasojen, fokuksen ja itsevarmuuden lisääminen - jotta pääsisit vihdoin elämään täyden potentiaalin elämää kotona, töissä ja omien mielenkiinnon kohteidesi parissa -  ja säilyttämään tulokset myös valmennuksen jälkeen.

 

Huikeat 100% valmennuksen käyneistä asiakkaistani on saavuttanut kaikki tavoitteensa kolmen kuukauden aikana ja valmennuksen suositteluaste on 100%.

Kun haluat jutella lisää, voisiko valmennuksesta olla hyötyä sinullekin, varaa aika 30 min. kestävään veloituksettomaan kartoituspuheluun, jossa juttelemme yhdessä tilanteestasi ja päätämme mahdollisesta yhteistyöstä.

Pääsin tavoitteeseeni

"Päällimmäisenä mielessäni on, että pääsin kaikkiin kolmeen tavoitteeseeni eli kyllä tärkeimmät ovat palautumisen parantuminen ja myös sen salliminen itselle, riittämättömyyden tunteen selkä vähentyminen sekä omassa voimassa läsnäolon taidon huima kehittyminen. Kiitos sinä rautainen ammattilainen ❤️"

"Pääsin irti täydellisyyden tavoittelusta. Nyt vasta näen ja uskon, että olen täydellinen juuri tällaisena.”
"Yritin saada elämääni lisää asioita tajuamatta että ensin on luovuttava jostain. Mä luovuin olettamisesta - ja elän nyt onnellisempana kuin koskaan!”
"Päästin irti mun pään sisällä asuvasta tuomitsijasta ja tunnen ekaa kertaa elämässäni että olen hyvä ja riittävä.”
"Ymmärsin, että omilla ajatuksilla on OIKEASTI näin iso merkitys. Ja että voin itse auttaa itseäni parhaiten. Ja nyt olla läsnä elämäni tärkeille asoille ja henkilöille.”
" Paniikkikohtauksista ylipääseminen, voimien lisääntyminen, itseensä uskominen sekäi itseni aliarvioimisesta, riittämättömyydestä
 irtipääseminen”
"Aivan ihana kokemus ja pelastit mut suosta, tämä loi niin paljon uskoa ja antoi voimia uuteen elämään. Kiiitos!”

Oma matkani hyvinvoivaan ja kukoistavaan elämään

Vielä hieman vuosi sitten suoritin elämää kellon ympäri ja aivan jokaisessa elämän alueessa tunsin valtavaa riittämättömyyden tunnetta. Lopulta päätin, etten tuhlaa enää hetkeäkään murehtimiseen ja ahdistumiseen.

Päätin muokata oman HELPON JA YKSINKERTAISEN RUTIININ, jota olisi helppo toteuttaa joka päivä – kiireestä ja ajanpuutteesta huolimatta. Yhtäkkiä aloinkin saamaan nopeita tuloksia jaksamiseen, vireyteen, keskittymiskykyyn, luovuuteen, positiivisuuteen, ajanhallintaan.

Kaikki aikaisemmin hidasteina tai ahdistavina pitämäni asiat alkoivat tuntua kevyemmiltä ja arki virtaavalta.

Omasta paranemis-kokemuksestani vaikuttuneena rakensin tehokkaan konseptin, jossa yhdistyvät henkilökohtainen tuki ja helpot vain kuuntelua vaativat harjoitukset.

Kun sinäkään et enää halua elää riittämättömyyden ja epävarmuuden syövereissä hakien ulkoapäin tulevaa hyväksyntää, varaa aika hyvinvointisi kartoituspuheluun niin katsotaan miten pääset parhaiten vauhtiin luomaan stressitöntä, tasapainoista ja merkityksellistä elämää.

bottom of page